NLM BARNEHAGENE AS

NLM BARNEHAGENE AVD.TRYGGHEIM BARNEHAGE, VATNE

* Grå avdeling * Grøn avdeling *Raud avdeling * Blå avdeling * Gul avdeling

torsdag 6. oktober 2016

MR. PING PÅ BESØK

Måndag  03. Oktober var vi så heldige i barnehagen å få besøk av Knut og Mr. Ping. Mr. Ping er ein pingvin som bur på Sørpolen. Der er det fryktelig kaldt og mykje snø. Mr. Ping har fått i oppgåve frå kjærasten sin å passe på eit egg. Vi i barnehagen måtte vere heilt stille, slik at vi ikkje skremte egget. Mr. Ping hadde også eit eige skjerf slik han ikkje skulle fryse.Knut hadde med seg ei stor kasse med mange rare ting som lagde forskjellige lydar, og vi fekk høyre alle lydane som var oppe i kassa. Oppe i kassa var det alt frå nøklar, ei klappande hand, og mykje rart som laga lyd!  Mange spennande lydar fekk vi høyre!ENDELEG blei egget klekt, og Mr. Ping blei far! 
Det vart ei lita pingvinjente!


Knut lærte oss pingvinsangen og deretter dansa vi til den!
Etter Knut hadde tatt ut alle lydane frå kassa, vart det veldig rotete på scena, men heldigvis var det mange ivrige Revar og Harar som ville hjelpe han å få det opp i kassa igjen.


Når teateret var ferdig, fekk alle som ville få seg ein god klem frå Mr. Ping og pingvinjenta. Deretter gjekk vi inn på kjøkkenrommet for Knut skulle gøyme eit musikk egg, slik vi skulle finne det og få til å ha det i barnehagen!
Knut hadde gøymt det kjempe godt, og alle trudde han hadde lurt oss trill rundt!!
Vi leita og leita og leita….


Og leita og leita. Under sofaen, bak pianoet, i bøkene og i legoen.. men ingen egg å finne…Vi begynte å gi opp og trudde han hadde lurt oss trill rundt, heilt til Mette såg opp på korset på veggen og DER låg egget!!


........
Haram kommune har meldt barnehagane inn i 
Det gjer at vi ein gong i halvåret får teaterbesøk i barnehagen.
Opplegget er tilrettelagt for 4-5 åringar.