NLM BARNEHAGENE AS

NLM BARNEHAGENE AVD.TRYGGHEIM BARNEHAGE, VATNE

* Gul avdeling * Blå avdeling *Raud avdeling * Grøn avdeling * Grå avdeling

tirsdag 28. mai 2019

Hengegøy på Gul!


Gul avdeling blir meir og meir glade i å vere ute og nyte naturen og det den byr på no når det er lettare klede og småsko tilgjengeleg. Vi har lenge ønska oss ein langtur der vi kan søve på tur, så gleda var stor då Sigrid endelig fekk tak i hengekøyer til oss. Ein liten prøvetur til Gurinesen måtte til, så vi trossa regnet og kledde oss for søvetur under open himmel. 

I følgje rammeplanen skal barnehagen skal legge til rette for at borna kan få eit mangfald av naturopplevingar og få oppleve naturen som ein arena for leik og læring. Vi skal gi borna gode opplevingar med friluftsliv året rundt, så hengekøyene skal nok bli flittig brukt framover. 

                               

                               
Framme i Gurinesen var utfordringane store i ulendt terreng og støvlar på fleirtalet. Kjempe trening for motorikken, og det våte graset gav oss mykje undring. Små trasig å snuble, men vi har blitt så flinke til å prøve å kome oss opp igjen, sjølv med stønning og tunge tak. 



Etter leik og mat var det tid for ein kvil, nokre i hengekøyer, og nokre på madrassar og i vognposar på golvet i grindløa. Her søv vi godt alle saman.  

Etter kvart som vi vakna gjekk vi tilbake til barnehagen, og siste pulje rakk akkurat fruktmåltidet klokka 1400. Slitne og fornøgde med tur leika vi oss i barnehagen resten av dagen.
Silje, Laila, Gro-Anita og Henriette takkar for ein kjekk tur med favorittane våre!